Компанія Xiaomi представила бездротову механічну клавіатуру

Компанія Xiaomi представила бездротову механічну TKL-клавіатуру. Вона продаватиметься у двох модифікаціях з різними видами перемикачів: лінійними та тактильними. Також новинка має регулювання нахилу, три способи підключення до ПК та ємний акумулятор.

Xiaomi TKL отримала 87 клавіш (без цифрового NUM-блоку), виконана у розмірах 356 x 122 x 38 мм та важить 892 грами. Пластикові кейкапи виготовлені методом подвійного лиття, а під ними ховаються механічні перемикачі VB Pro та VC Pro з ресурсом 50 млн натискань. Перші (білі) виконані у форматі тактильних перемикачів, другі (помаранчеві) у форматі лінійних. Також заявлено шість режимів підсвічування клавіш.

Підключитися до ПК можна трьома способами: по радіоканалу (2,4 ГГц), Bluetooth або кабелю. Тип підключення можна змінити за допомогою перемикача на лівій грані. Також можна вибрати ОС комп’ютера: Windows або macOS. Також виробник зазначає наявність трьох рівнів нахилу клавіатури: без налаштування, 4 ° та 8 °. За автономність відповідає АКБ на 2000 мАг, але час роботи на одному заряді не вказано.

На стадії краудфандінгу на платформі Xiaomi Younpin клавіатуру можна замовити за $28. Після початку продажів ціна зросте до $34.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.