Куди звертатись українцям для пошуку роботи

Чиновники зазначають, що для українців та особливості ВПО наявність роботи – це важливий фактор інтеграції у громади.

Єдиний портал вакансій “Державний центр зайнятості” надає доступ до понад 200 тисяч актуальних вакансій по всій Україні. З усіма ви можете ознайомитися, перейшовши за посиланням.

«Рада з питань внутрішньо переміщених осіб та державні координаційні центри підтримки цивільного населення всебічно допомагають переселенцям інтегруватися у нові громади», – йдеться у дописі.

Місцеві центри зайнятості надають консультації з працевлаштування, професійну підготовку чи перепідготовку та підтримку на всіх етапах пошуку роботи. З інформацією про необхідні документи та порядок взяття на облік ВПО у відділеннях  центру зайнятості можна ознайомитися тут.

Також діють державні грантові допомоги на «Власну справу» або релокацію бізнесу. З умовами програми можна ознайомитися тут.

Раніше ми розповідали, що Естонська рада у справах біженців пропонує нову фінансову допомогу. Жителі шести областей України можуть отримати щомісячну грошову допомогу у розмірі 3600 гривень.

Також наша редакція писала, що РМ Карітас-Спес відкрила нову фінансову допомогу для українців, які постраждали внаслідок бойових дій.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.