Як придбати квартиру, коли мало грошей

Купити в Україні квартиру для багатьох громадян є недосяжною цілю з середньою зарплатою 16 тисяч гривень. Навіть, якщо повністю відкладати зарплату на квартиру та обмежити себе у всьому, то середньостатистичний українець буде це робити впродовж багатьох років. Експерт у сфері нерухомості перераховує кілька можливих варіантів досягнення цієї мети, а саме – придбання квартири.

Про деякі з варіантів розповіла експерт з нерухомості Любов Верещук.

За словами експертки, навіть маючи обмежені фінансові можливості українці можуть здійснити свою мрію та придбати власну нерухомість. Щоб стати власником квартири, варто розглянути наступні варіанти покупки:

Інвестиція в будівництво.

Інвестиція в будівництво є менш затратним, чим купівля готової квартири. Таким чином можна зекономити багато грошей, одним із мінусів, що будівництво такого будинку займає пару років.

Купити квартиру в розстрочку від забудовника.

У цьому випадку, можливо, доведеться заплатити трохи більше, оскільки ціна квадратного метра автоматично зросте на певний відсоток, але це не зробить діру у вашій кишені. Розстрочку в забудовника можна взяти від 3 до 7 років.

Придбати квартиру за державною програмою пільгового кредитування «єОселя».

В Україні активно розвиваються схеми пільгового іпотечного кредитування. Він має свої обмеження та умови, але якщо ви обмежені в готівці, це може бути ідеальним варіантом для придбання нерухомості. Тепер ви можете скористатися цією послугою, щоб інвестувати, а також купити житло для себе та своєї родини. Детальніше про саму програму «єОселя» ми розповідали в цій статті.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.