Як повністю видалити mi браузер на Xiaomi, Redmi: покрокова інструкція

Так це правда. Виробники смартфонів часто встановлюють на свої пристрої різні програми, включаючи як корисні, так і менш корисні. Ці програми можуть бути розроблені самим виробником або мати партнерську угоду з іншими компаніями. Запрограмоване програмне забезпечення може містити базові програми, такі як камера, галерея, календар та контакти, які зазвичай корисні для більшості користувачів. Крім того, виробники можуть встановлювати свої власні фірмові програми, які пропонують додаткові функції та інтеграцію з іншими продуктами та послугами цього виробника. Наприклад, програма для хмарного зберігання даних, магазин програм або власний браузер.

Однак деякі користувачі можуть вважати деякі встановлені програми марними або зайвими. Це можуть бути програми соціальних мереж, послуги музики або відео, ігри та інше програмне забезпечення, яке може бути небажаним для певних користувачів. У більшості випадків попередньо встановлене програмне забезпечення можна видалити або вимкнути. Однак, деякі фірмові програми можуть бути заблоковані або мати обмежені можливості видалення, оскільки вони часто пов’язані з іншими функціями або сервісами пристрою. Якщо говорити про пристрої Xiaomi, Redmi, POCO, що працюють на базі фірмової прошивки MIUI, то користувачі часто хочуть відмовитися від фірмового браузера Mi Browser. Більшість людей звикли використовувати Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera або Яндекс.Браузер і зайві додатки їм не потрібні.


На жаль, видалити браузер простими засобами не вийде, він вшитий у систему. І навіть якщо ви маєте спеціалізовані навички і можете видалити потрібні файли з системного розділу Android, то це може негативно позначитися на працездатності системи. Якщо ви не плануєте використовувати Mi Browser, ми рекомендуємо просто зупинити його роботу. Для цього зайдіть в налаштування вашого смартфона, далі перейдіть до розділу “Програми” > “Системні програми” та виберіть Mi Браузер. Далі натисніть на кнопку “вимкнути програму”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.