ПриватБанк продає пошкоджені та старі долари: що робити в такій ситуації

При обміні валюти українці часто стикаються з проблемою отримання брудних купюр або банкнот з написами. Така ситуація сталася з клієнтом ПриватБанку, який хотів повернути депозитні кошти.

Таку скаргу чоловік опублікував на порталі “Мінфін”.

Зі слів клієнта, він замовив валюту в ПриватБанку, але коли чоловік прийшов до відділення, то працівники фінустанови запропонували йому валюту на якій були незрозумілі написи ручкою та валюта старого зразка.

Я не хотів приймати дані долари, тому попросив дати мені інші, адже з цими купюрами у мене могли б виникнути проблеми. На що від представника банку вислухав лекцію, що це нормальні купюри і всі вони дійсні навіть якщо забруднені на 50%. Але я відмовився їх приймати. У мене уже є гіркий досвід з такими купюрами” – написав клієнт

Що відповіли у ПриватБанку

На скаргу клієнта у фінустанові відповіли, що ПриватБанк здійснює видачу валюти для фізичних осіб відповідно до чинних вимог Національного банку України.

У ПриватБанку пояснюють: «Для операцій купівлі-продажу придатні всі банкноти без ознак підробки та значних пошкоджень, а також немає обмежень щодо року випуску банкнот іноземної валюти та їх номіналу».

До того ж у відділенні банку всі купюри попередньо проходять перевірку, а якщо стан купюри клієнта не задовольняє, то звичайно він має право відмовитися від них на касі.

Раніше ми розповідали, що в Україні скасують фіксований курс долара.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.