Абонентам Київстар з 1 жовтня доведеться платити більше за Viber послуги

Мобільний оператор Київстар підвищив ціни майже на всі свої тарифи за 2023 рік. Причина – висока інфляція, через яку ціни на послуги не можуть залишатися на колишньому рівні.

Як заявляють представники Київстар, починають з першого жовтня 2023 року вартість розсилки Viber повідомлень зросте. Тому таким споживачам радять уточнювати нові тарифи у персонального менеджера або за телефоном 0 800 300 300.

Як інфляція спромоглася вплинути саме на ціну Viber-повідомлень у компанії не роз’яснили. Але тепер бізнес-клієнти, які користуються даною послугою повинні платити більше.

Підвищення цін це життєво необхідна міра, адже інфляція в країні дуже висока, минулого року вона склала 26%, тому щоб давати нашим клієнтам якісний зв’язок ми змушені передивлятися ціни” – зазначили в Київстар.

Також в компанії додали, що всі додаткові гроші. які вони почали отримувати за рахунок підвищення цін, використовують для того, щоб будувати нові станції та забезпечувати їх резервним живленням.

Окупанти можуть ще раз атакувати нашу інфраструктуру цієї зими, тому ми повинні бути готові до повторного блекауту. Додаткові гроші направлені, щоб встановити резервне живлення на всі технологічні майданчики стаціонарними та переносними дизель-генераторами. В разі блекауту, наші клієнти зможуть отримувати зв’язок і інтернет протягом 6 годин“- розповіли в Київстар.

Раніше ми розповідали, як заощадити на мобільному зв’язку та який мобільний оператор пропонує самі низькі ціни.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.