Як заощадити на мобільному зв’язку та який мобільний оператор пропонує самі низькі ціни

Мобільні оператори змушені конкурувати між собою за абонентів. Щоб залучити нових клієнтів і зберегти існуючих, вони пропонують знижки або спеціальні пропозиції. Однак варто розуміти, що ці знижки та пропозиції своєю чергою супроводжуються підвищенням тарифів для інших абонентів.

У 2023 році тарифи українських мобільних операторів продовжать рости. Так, оператор «Київстар» підняв деякі свої тарифи майже вдвічі. Тарифи Vodafone зросли на 40–60 грн, lifecell — на 20–75 грн. Підвищення цін триває постійно. Тому в цій статті ми розповімо, в кого найнижчі тарифи та в якого оператора можна зекономити.

Найнижчі тарифи у мобільних операторів

Мінімальний тариф на передплачений зв’язок за чотири тижні у Vodafone коштує 180 гривень це (ТП) Joice Start. У Київстар «Love UA Світло» — 175 грн, а у lifecell «Просто Лайф» — 160 грн.

Великим плюсом цих тарифних планів, що у них не тарифікується інтернет на всі популярні соціальні мережі, такі як: інстаграм, тік-ток, телеграм, ютуб тощо.

То у кого все-таки найдешевші тарифи?

Звичайно з великою перевагою від усіх пішов lifecell, адже він вдвічі зменшив ціну на свої тарифи для нових клієнтів. Але за умови, якщо ви перейдете від іншого оператора до нього. Наприклад, якщо у вас карточка Київстар або Vodafone, то ви можете спокійно перейти на обслуговування lifecell зберігши при цьому номер і код вашого старого оператора. Тобто, якщо ваш номер починається з 067, 097, 066, 050 або будь-якої іншої, він залишиться таким самим.

Таким чином для абонентів, які перейшли на lifecell діють спеціальні тарифи:

  • Просто Лайф – 300 хвилин на всі мобільні, безліміт на lifecell та 8 ГБ інтернету за 90 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 160 гривень).
  • Смарт Лайф – 25 ГБ інтернету, 800 хвилин на всі мобільні та безліміт на lifecell за 120 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 225 гривень).
  • Вільний Лайф – безліміт інтернету, 1600 хвилин на всі номери та безліміт на lifecell за 180 грн/4 тижні(ціна тарифу без перенесення номера 325 гривень).

Отже, lifecell пропонує не тільки дешеві тарифи, а й досить не погані умови для клієнтів, які змінять свого оператора. Нерідко стається й таке, коли абоненти купляють нову карточку іншого оператора, щоб отримати знижку на тарифи від lifecell.

Раніше ми розповідали, що Київстар підвищить ціни вдвічі на деякі тарифи з 1 жовтня.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.