Київстар підвищить ціни вдвічі на деякі тарифи з 1 жовтня: подробиці

З 1 жовтня Київстар знову буде підвищувати ціни на деякі тарифи. В компанії не стали робити підвищення поступовим, а відразу подвоїли вартість тарифів. Причина, яка послужила підвищенню цін – минулорічна інфляція у 26%. Тому ціна на деякі тарифи підскочила з 400 гривень до 800, а на деякі й вище.

Про це мобільний оператор повідомив через свій сайт та соціальні сторінки.

Вартість деяких послуг протягом останніх 12 місяців не змінювалася, а рівень інфляції минулого року досяг 26,6%. Враховуючи економічну та ринкову кон’юнктуру, а також розширення спектра послуг, компанія відкоригувала вартість деяких тарифів для клієнтів», – зазначили в Київстар.

Подорожчання торкнеться підключення унікального номера, який захоче вибрати клієнт. Підвищення на цю послугу зроблене не для простих клієнтів, а для тих, хто готовий заплатити за унікальний номер, щоб похизуватися перед своїми колегами.

Таким абонентам будуть доступні наступні варіанти даної послуги:

  • подібний номер (подібний до іншого);
  • улюблене число (комбінація з числом, що подобається замовнику);
  • Хороший «хвостик» (останні чотири цифри вибирає замовник);
  • Спеціальна дата (номер містить цифри конкретної дати);
  • розташування всіх цифр на розсуд абонента.

На таку послугу ціна виросте вдвічі, якщо раніше можна заказати було “подібний номер” за 400 гривень, то з 1 жовтня уже прийдеться заплатити 800 гривень. Золоті та Платинові номери, які зараз коштують 2000 та 3000 грн, стануть по 4000 та 6000. Найдорожчий це ексклюзивний номер, зараз його ціна становить 15 000 гривень, а з 1 жовтня вона буде 30 000 гривень.

Ще одна послуга, на яку зросте тариф – розсилка Viber-повідомлень

Найчастіше цим сервісом користуються підприємці, які просувають свою продукцію за допомогою текстових повідомлень.

На скільки зросте ціна не вказано, оскільки Viber-розсилки це індивідуальна послуга і вона залежить від кількості повідомлень. Дізнатися нову ціну за таку послугу можна за номером 0800300000.

Раніше ми розповідали, що в «Дії» розробляють сервіс для моніторингу держслужбовців.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.