Де замовити новий Xiaomi 13T Pro за вигіднішою ціною

Новий Xiaomi 13T Pro заслуговує на увагу, оскільки у нього новий флагманський процесор, високоякісний екран без вигинів, камера з оптимізацією від Leica, підтримка швидкісної зарядки і повноцінний захист від води. Cмартфон з’явився і на AliExpress, де його можна замовити з нехай невеликою, але все ж таки економією для гаманця.

Xiaomi 13T Pro отримав 6,67-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 144 Гц і піковою яскравістю 2600 нит. За продуктивність відповідає топовий процесор від MediaTek – Dimensity 9200 +. Крім того, смартфон оснастили швидкою оперативною пам’яттю стандарту LPDDR5X і таким самим накопичувачем формату UFS 4.0. Вбудований акумулятор ємністю 5000 мАг підтримує швидке заряджання потужністю 120 Вт, що дозволяє заповнити 100% всього за 19 хвилин.

Компанія багато уваги приділила камерам, встановивши три корисні модулі: основний на 50 Мп (Sony IMX707) з оптичною стабілізацією, телефото такого ж дозволу з дворазовим зумом і ультраширик на 12 Мп. Доповнено все це фірмовими алгоритмами від Leica з можливістю перемикання між природнішою і яскравішою картинкою. Крім того, смартфон підтримує запис відео до 8K за 24 fps.

З інших особливостей, що заслуговують на увагу, варто відзначити наявність стереодинаміків, захист від води і пилу за стандартом IP68, ІЧ-порт і 5 років програмної підтримки, включаючи чотири великі оновлення Android.

Замовити Xiaomi 13T Pro можна за спеціальною ціною. Зі знижкою та купоном продавця він коштує 579 доларів за версію 12+256 ГБ, а модифікація 12+512 ГБ коштує 629 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.