Камеру iPhone 15 Pro Max показали у дії

Напередодні старту продажу iPhone 15 Pro Max видання TechCrunch опублікувало результати тестування камери флагманського смартфона. Судячи з знімків, він справді перевершує свого попередника за цим параметром. Особливо добре проявив себе телеоб’єктив із п’ятикратним зумом: він, за словами тестувальника, видає деталізовані кадри навіть уночі і має кращу стабілізацію серед усіх смартфонів компанії.

Журналіст Метью Панзаріно тестував майже всі попередні моделі смартфонів Apple, тому для наочності порівняв камеру iPhone 15 Pro Max із торішнім пристроєм. За його словами, нова камера – «справжній звір».

Дозвіл знімків, зроблених на основний модуль, тепер 24 Мп проти 12 Мп у попередника, що підвищило деталізацію картинки. Заодно покращився динамічний діапазон за будь-якого освітлення — новинка «витягує» навіть складні сцени, в яких iPhone 14 Pro Max допускав засвіти.

 


Журналіст зазначив, що обробка фото стала менш агресивною — зображення мають природніший вигляд навіть при використанні HDR. При зйомці з ЕФР 24, 28 та 35 мм підсумковий результат досягається не обрізанням вихідної фотографії, а залученням різної роздільної здатності сенсора. Зі слів журналіста можна зробити висновок, що нативного оптичного наближення на основному об’єктиві все ж таки немає.

Єдиний справжній телеоб’єктив у складі тильного модуля пристрою це «перископ» з п’ятикратним зумом. Панзаріно вважає, що це найкраща камера, яку колись створювала Apple. Її головні переваги – світлосила f/2.8, ЕФР 120 мм та 3D-стабілізація. Цей модуль забезпечує гарну якість фото під час зйомки з рук навіть при поганому освітленні (наприклад, у вечірній час).

Високо журналіст оцінив портретний режим зйомки на основний модуль: об’єкти на передньому плані не спотворюються, а розмиття фону виглядає природним. Також функція вибору зони фокусування після зйомки відмінно показала себе при фотографуванні на ходу — алгоритми автоматично визначають об’єкти переднього і заднього плану, щоб згодом можна було вибрати глибину фокусу.

У продаж нові моделі iPhone надійдуть післязавтра, 22 вересня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.