Титановий iPhone 15 Pro «вицвітає» у перший день використання

Незабаром після презентації iPhone 15 представники преси змогли оцінити нові флагмани Apple наживо до початку продажів. Найбільш уважні журналісти, які потримали в руках моделі Pro і Pro Max після своїх колег, помітили, що на той момент титанова рамка смартфонів стала виглядати неабияк «зношеною» — і поділилися відповідними знімками.

iPhone 15 Pro та Pro Max стали першими смартфонами компанії з титановими елементами корпусу. Вони будуть доступні в чотирьох кольорах: «натуральний», білий, чорний та синій. Журналісти зауважили, що останні дві версії частково змінюють відтінок на бічних гранях — це добре помітно на зроблених ними фотографіях та у знятих на заході відеороликах

 


Поки невідомо, чи змінює колір сама рамка, чи покриття лише візуально темніє, і потім легко відтирається. У Apple не прокоментували ситуацію, але це зробив один із техноблогерів у соцмережі X. За його словами, вакуумне напилення (PVD) не може так легко стиратися, і ефект на фото — це особливість титану при його контакті з виділеннями шкіри. Якщо ця теорія підтвердиться, то проблему можна буде вирішити будь-яким чохлом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.