Швидкість зарядки нових iPhone 15 розчаровує

До презентації нових iPhone ходили чутки, що Apple додасть до iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max не тільки роз’єм USB Type-C, але ще й підтримку швидшої зарядки. На минулому заході про це нічого не сказали, а на офіційному сайті інформації не так багато. Але схоже, що тих, хто чекав на прорив, все ж чекає розчарування.

За інформацією японського порталу Mac Otakara, нові iPhone 15-ї серії підтримують зарядку потужністю 27 Вт (9 В при 3 А) – це стільки ж, скільки і в торішніх моделях 14-ї серії. Представники Apple заявляють, що від адаптера потужністю 20 Вт або вище, смартфони можуть заповнити енергію до 50% за 30 хвилин.

Але одна важлива зміна в новинках все ж таки є – підтримка зворотної зарядки. На презентації Apple показала, що до iPhone 15 можна підключити AirPods Pro 2 із роз’ємом USB Type-C для заповнення заряду. У Mac Otakara зазначають, що в такому випадку максимальна вихідна потужність становить 4,5 Вт (5/0,9 А).

Відзначимо також, що тільки iPhone 15 Pro та 15 Pro Max отримали підтримку стандарту USB 3.0 з можливістю передачі даних на швидкості до 10 Гбіт/с, тоді як базові моделі обмежені USB 2.0 та 480 Мбіт/с.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.