Засновник Нової пошти розкритикував нові обмеження на посилки: “Хто пише ці постанови?”

Один з засновників Нової пошти Володимир Поперешнюк прокоментував нову постанову Кабміну щодо заборон відправлень деяких посилок.

Кабмін недавно прийняв постанову, в яку увійшли багато речей, які заборонено перевозити. Наприклад, я розумію, що перевозити зброю, займисті або інші небезпечні речовини небезпечно. Але я одного зрозуміти не можу, чому не можна  перевозити документи, які засвідчують особу? Це якось пов’язано з воєнним станом, щоб чоловіки, які знаходяться за кордоном не могли отримати свої документи, чи що ?”, – пише він.

Поперешнюк зазначив, що в постанові є заборона на перевезення харчів з терміном придатності до 10 днів, тварин – «Зізнаюся, ми не плануємо перевозити тварин, але факт цього обмеження дуже насторожує».

Підприємець вважає, що ця постанова ще раз свідчить про те, що чиновники створюють заборони, які їх особисто не стосуються.

Такі постанови уряду, заважають створювати продукти, розвивати економіку та добровільно взаємодіяти між собою. Економічні процеси потрібно розвивати, а не ставити палки в колеса!”, – додав підприємець.

Раніше ми розповідали, що в Дії пояснили, як донести на колаборанта.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.