В Україні переселенцям безкоштовно дадуть нові будинки: подробиці

Мільйони українців втратили своє житло під час повномасштабного вторгнення росії. Багато хто змушений винаймати житло за власний кошт або жити в гуртожитках чи родичів.

Тому фонд “Адреса дитинства”, який належить Олені Зеленській, буде будувати будинки для багатодітних сімей, у яких 5 і більше дітей. У фонді заявляють, що розпочали будівництво 14 будинків.

В Міністерстві соціальної політики повідомили, що під час війни втратили житло щонайменше 100 великих прийомних сімей. Які мають на своєму опікунстві 5 і більше дітей.

Пані Зеленська зазначила, що житло для багатодітних або прийомних сімей є життєво необхідною підтримкою. Тому всі багатодітні сім’ї, які опинилися на вулиці через збройну агресію росії повинні отримати їх.

Стало відомо, що загальна площа кожного такого будинку складатиме 285,5 кв. м. В будинку буде бетонний підземний бункер з вибухозахисними металевими дверима.Також будинок буде матиме всі необхідні меблі та побутову техніку.

Сім’я Алли та Олександра Ярославцевих із Запорізької області отримають нове житло одні з перших. Їхнє житло в рідній Михайлівці повністю зруйноване. Зараз батьки з 11 дітьми винаймають будинок у Борисполі“, – поділилася Олена Зеленська

Кошти на будівництво будинків забезпечать міжнародні донори.

Раніше ми розповідали, яке житло та по якій ціні можна придбати через “Дію”

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.