Phone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max офіційно представлено: ціна та характеристики

Apple показала флагмани iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max, які назвали “найпрофесійнішими смартфонами компанії в історії”. Дизайн смартфонів особливо не змінився з часів iPhone 14 Pro/Max. На боковину додали кнопку Action Button, що настроюється. На неї можна повісити запуск програм, камери, ліхтарик та інше. Внизу замість Lightning тепер стоїть порт USB Type-C – одна з найважливіших змін. Корпус виготовлений з титану — міцний і легкий, кажуть у Apple.

iPhone 15 Pro має 6,1-дюймовий екран, а Pro – 6,7-дюймовий. Обидва Super Retina XDR з ProMotion та з рекордно тонкими рамками. Процесор оновили до Apple A17 Pro: 19 млрд транзисторів, підтримка трасування променів та апскейлу MetalFX для ігор. Для нових смартфонів випустять Resident Evil Village, ремейк Resdent Evil 4 та Assassin’s Creed Mirage.

iPhone 15 Pro та 15 Pro Max отримали основний сенсор камери з роздільною здатністю 48 Мп (24 мм, f/1,78, OIS). На смартфони можна робити фото ProRAW без стискування. Є можливість змінювати фокусну відстань в основній камері: 24 мм, 28 мм та 35 мм. Характеристики 12-мегапіксельного ультраширика були покращені. Телеоб’єктив підтримує 5-кратний оптичний зум на Max, а Pro – 3-кратний. Характеристики 12-мегапіксельного ультраширика були покращені. Нові телефони матимуть змогу знімати 3D-відео для гарнітури доповненої реальності Vision Pro.

Придбати iPhone 15 Pro можна буде за ціною від 999 доларів за версію 128 ГБ. iPhone 15 Pro Max – від 1199 доларів. Мінімальна у Max версія тепер 256 ГБ, а не 128 ГБ. На вибір чотири кольори корпусу: чорний титан, білий титан, синій титан та натуральний титан. Попередні замовлення розпочнуться 15 вересня, а у продажу – з 22 вересня.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.