Huawei представила серію телевізорів Vision Smart TV SE3: розумний ТВ з камерою, що стежить за поставою власника

Компанія Huawei представила серію розумних телевізорів Vision Smart TV SE3. До неї увійшли три моделі з різною діагоналлю дисплея, високою частотою оновлення та набором розумних функцій, одна з яких покликана подбати про здоров’я користувача.

Всі новинки оснащені дисплеями з роздільною здатністю 3840×2160 пікселів, «уплавнялкою» MEMC та частотою оновлення 120 Гц. Виробник заявляє про охоплення 100% колірного простору BT.709 та можливості відображення відображає 1,07 мільярда відтінків. Розрізняються модулі діагоналлю матриці: 55, 65 чи 75 дюймів.

Особливістю телевізорів стала передня камера. З її допомогою пристрій може відстежувати положення глядача у просторі та нагадувати, якщо той занадто довго сидить без руху, знаходиться близько до екрану або у шкідливому для спини положенні. З боку заліза ці функції забезпечує чіп Ai Vision із виділеним нейропроцесором.

Телевізори працюють під керуванням Harmony OS та сумісні зі смартфонами HUAWEI. Вони можуть використовувати телефон як джерело відеосигналу після натискання однієї кнопки на пульті за допомогою функції HUAWEI Share. Для цього не потрібно окремо вмикати Wi-Fi або виконувати пару.

75-дюймова версія телевізора продається в Китаї за $544, а 65- та 55-дюймова оцінені в $408 та $340 відповідно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.