ПриватБанк почав самовільно керувати рахунками українців

ПриватБанк самовільно збільшив кредитний ліміт на карті “універсальна”, на це у соцмережах поскаржилися клієнти фінустанови. У банку пояснили, чому так сталося.

Так, на Facebook-сторінці ПриватБанку в коментарях під однією з публікацій клієнта з’явилося пояснення щодо підвищення кредиту на картці.

Чоловік розповів, що хоча він різними способами відмовлявся від кредитного ліміту, ПриватБанк збільшив його до 100 тисяч гривень. Клієнт щоразу скидав ліміт у своєму особистому кабінеті, адже він не хотів, щоб йому нав’язували послуги, які йому не потрібні.

Представники ПриватБанку відповіли, що в збільшені кредитного ліміту немає нічого поганого і це вказує на довіру до клієнта. Насправді банки збільшують або зменшують кредитні ліміти, аналізуючи багато факторів – наявність кредиту в інших установах, прострочення платежів, нарахування заробітної плати, активне використання картки тощо.

У ПриватБанку заявляють, що збільшують ліміт кредитних грошей тільки тим клієнтам, котрі спроможні їх вернути. Таким чином, клієнт має можливість за потреби залучити значні кредитні кошти.

У банку також підкреслили, що клієнти завжди можуть самостійно знизити ліміти в додатку Приват24.

Раніше ми розповідали, що українці можуть отримати 600 доларів від ЮНЕСКО.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.