Представлені найлегші у світі AR-окуляри

Компанія Xreal анонсувала AR-окуляри Air 2. За словами виробника, перше покоління окулярів стало найпопулярнішою моделлю AR-гарнітури такого формату у світі. Друга версія отримає покращені дисплеї, прокачаний звук та легший корпус.


Всі характеристики Xreal Air 2 поки що не розкриті. Але відомо, що окуляри отримають дисплеї з достовірністю кольору на рівні ΔE < 3, а в порівнянні з попередньою моделлю буде покращено перенесення кольорів, якість зображення і глибина чорного кольору. Також заявлена нова аудіосистема, яка буде вбудована в дужки і стане краще відтворювати низькі та середні частоти. Вага очок становитиме 72 грами, що на 7 грамів менше попереднього покоління пристрою.

Новинка може працювати як зовнішній монітор для комп’ютера через порт Type-C, сумісна з комп’ютерами Apple на базі процесорів серії M, пристроями під керуванням Android, а також здатна працювати разом з iPhone за допомогою спеціального адаптера.

Окуляри надійдуть у продаж за ціною $341. Також компанія анонсувала Pro-модифікацію пристрою, запуск якого заплановано на 19 вересня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.