Як прочитати видалені повідомлення у Viber: покрокова інструкція

Viber – це популярний додаток для миттєвого обміну повідомленнями та дзвінків, який пропонує кілька переваг для користувачів. Функціонал Viber схожий з багатьма іншими месенджерами, він дозволяє безкоштовно здійснювати голосові та відеодзвінки, обмінюватися повідомленнями та створювати спільноти. Месенджер має високий рівень захисту, тому всі повідомлення проходять систему шифрування. Ну а урізноманітнити ваше спілкування та додати емоцій зможуть стікери та емоди, різні гіфки. Використовувати ж Viber можна на будь-яких платформах, існує версія програми для Windows, MacOS, Linux, Android, iOS. Деякі користувачі запитують, як прочитати віддалене повідомлення в Viber? Тут є кілька аспектів.

Якщо ви видалили повідомлення лише для себе, а не для себе та співрозмовника, то можна попросити вашого друга надіслати потрібне повідомлення. Якщо повідомлення видалено всім учасників розмови, то тут ситуація виглядає дещо складніше. Ви можете спробувати лише потрібне повідомлення або діалог із резервного сховища, але ви повинні заздалегідь активувати цю функцію в налаштуваннях програми.

Якщо все зроблено було заздалегідь, і у вас є резервна копія ваших діалогів, то необхідно зайти в налаштування і зробити наступні дії:

  • На смартфоні у Viber відкрити екран “Ще”;
  • Увійти до меню «Налаштування»;
  • Знаходимо тут пункт “Обліковий запис”;
  • Тиснемо по кнопці «Резервне копіювання»;
  • Запускаємо “Відновити зараз”;

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.