Google пожартувала над iPhone 15

Google не просто оголосила дату презентації нових пікселів, але й вирішила відвернути користувачів від випуску наступного покоління iPhone. Для цього пошуковий гігант випустив ролик, що висміює “яблучні” пристрої, але щось явно пішло не так.

Відео показує релаксують у спа iPhone і Pixel, які ведуть невимушені розмови про життя. Зокрема, вони обговорюють майбутні презентації. iPhone скаржиться, що дивувати людей стало все складніше, адже лише 16 років тому всі із захопленням аплодували розблокуванню пристрою за допомогою свайпа по екрану.

Потім iPhone скаржиться, що на відміну від інших смартфонів, включаючи Pixel, він не знає таких крутих фішок, як покращення розмитих фотографій, відповідь на невідомі дзвінки за допомогою ІІ та переведення повідомлення в режимі реального часу. Але все ж таки у нього ще є кілька сюрпризів: iPhone явно натякнув, що незабаром всім доведеться перейти на USB Type-C. У відповідь Pixel вгадує, що в iPhone з’явиться зарядка через USB Type-C, чим вводить опонента в ступор, оскільки це мало стати великим анонсом.

Мотиви Google напередодні презентації Apple зрозумілі, але можна згадати, як компанія висміювала iPhone за відсутність 3,5-мм роз’єму для навушників, а потім через рік і сама його позбулася. Про жахливу чубчик в Pixel 3 XL і говорити не доводиться. А що стосується сюрпризів, то реклама Pixel 8 Pro потрапила в мережу ще в травні, а потім смартфон взагалі опинився у когось на руках. Та й загалом про нові смартфони Google вже відомо абсолютно все.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.