Sony оголосила дату виходу PlayStation Portal

Наприкінці серпня Sony офіційно анонсувала PlayStation Portal — «консоль», про яку довгий час в ігровій індустрії лунали різні чутки. Тепер компанія оголосила точну дату запуску аксесуара.

Portal, нагадаємо, є пристроєм для віддаленого доступу до PlayStation 5 – щоб пограти, потрібно спочатку встановити необхідний тайтл на консолі. Гаджет підключається до неї Wi-Fi. Придбати новинку зможуть жителі США, Великобританії, Франції, Німеччини, Австрії, Бельгії, Люксембургу, Нідерландів, Італії, Іспанії та Португалії.

Цікаво, як новий аксесуар Sony зустріли у Twitter, де й відбувся анонс.

«Дякую, але Remote Play є у мене на смартфоні. І на айпаді. І на комп’ютері. І на Steam Deck. І на будь-якому іншому девайсі», – пише Alex.

«Ага, супер. Тепер займіться чимось, що справді хочуть ваші споживачі», – каже Eric H.

“Берисний продукт”, – стверджує Smash.

«Я дуже важко зрозуміти, чому ви дозволяєте грати лише локально на цьому пристрої, замість того, щоб стримати ігри з PS5. Це хмарний планшет без Bluetooth та з батареєю рівня геймпада PS5. Як цей дизайн дійшов до фінальної стадії??????», – дивується Sean Rogers.

Позитивні реакції також є.

«Вже замовив!! Саме до мого дня народження!!», — радіє Kevin Iacoviello.

PlayStation Portal з’явиться 15 листопада на перерахованих вище ринках. Ціна, як і очікувалося, становитиме 200 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.