ПриватБанк виплатить українцям по 100 тисяч гривень: як отримати

ПриватБанк завжди підтримує українських підприємців, які хочуть розвивати бізнес в Україні. Тому у фінустанові запустили нову програму під назвою «Власне», яка буде помагати малому та середньому бізнесу.

Детальніше про програму “Власне”

Програма спрямована на допомозі швидкого розвитку малого та середнього бізнесу. В рамках програми буде надаватися менторська та фінансова допомога підприємцям, які хочуть розвивати бізнес в Україні.

Вона буде доступна для всіх підприємців, які прагнуть досягти нових висот у своєму бізнесі або залучити фінансові ресурси.

Освітня програма включатиме 15 ключових спікерів та близько 200 менторів з різних сфер бізнесу. Онлайн-формат складатиметься з 10 навчальних модулів, які допоможуть підприємцям краще вирішувати питання по стратегії розвитку бізнесу, залучення фінансування, побудові сервісної системи бізнесу тощо.

Менторська підтримка надаватиметься у двох форматах: офлайн та онлайн.

Зі всіх учасників відберуть 30 переможців, які отримають по 100 тисяч гривень. Десятка найкращих проектів зможе позмагатися за супер приз – 800 тисяч гривень.

Кошти можуть бути використані на розробку продукту, дослідження ринку, нове обладнання та інші інвестиційні цілі, необхідні для розвитку бізнесу.

Дізнатися більше про програму та взяти у ній участь можна за посиланням.

Раніше ми розповідали, що в Монобанку тепер розігруватимуть багато призів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.