Хто з українців може отримати 3000 доларів

В Україні запрацювала освітньо-грантова програма «Міцність», яка націлена на розвиток малого та середнього бізнесу.

Згідно з інформацією наданої Міністерством цифрової трансформації України, для підтримки бізнесу, постраждалого внаслідок повномасштабної війни у Харківській, Дніпропетровській та Одеській областях, для їхнього повернення в регіони, відновлення діяльності та розвитку, планується виплатити по 3 тисячі доларів 20 найпрогресивнішим підприємцям.

Загалом учасникам мають виплатити 60 000 доларів у межах програми «Міцність». Виділені кошти планується направити на отримання нових знань, забезпечення робочих місць, підвищення конкурентоспроможності та досягнення економічного розвитку регіонів.

Також програмою передбачені освітні та психологічні офлайн-заходи в центрах підтримки підприємців Дія.Бізнес, які проводитимуться в Одесі, Кривому Розі та в онлайн-форматі.

Згідно з результатами проходження цих програм, розробки власної стратегії відновлення бізнесу та створення нових робочих місць, оберуть 20 найпрогресивніших учасників проекту. Таким чином їм виділять по 3000 доларів для покриття витрат на закупівлю нового обладнання та сировини, ремонт приміщень та інших затрат для розвитку бізнесу.

В рамках навчальної програми будуть проводитись інтенсивні воркшопи, майстер-класи, лекції та семінари. Під егідою експертів, учасники зможуть розвинути практичні навички із:

  • планування бізнесу,
  • маркетингу,
  • бухгалтерського та фінансового менеджменту,
  • маркетингу,
  • електронної комерції,
  • розвитку інноваційних технологій,
  • психологічної стійкості.

Планується проведення індивідуальних та групових консультацій лекторів. Учасникам будуть надавати менторську підтримку на період навчання та після його завершення.

Усі деталі щодо умов для участі в програмі та форми для подачі заявок розміщені на порталі Дія.Бізнес. Заявку можна подати до 8 вересня 2023 року.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.