Смартфон Xiaomi 13T Pro вперше показали на реальних знімках

Незадовго до анонсу Xiaomi 13T Pro з’явився у базі даних тайванського регулятора NCC. Відомство опублікувало серію фотографій смартфона, що продемонстрували його дизайн у двох кольорах, а також підтвердили одну з ключових характеристик майбутньої новинки.


На тильній стороні пристрою розміститься квадратний модуль камери з трьома датчиками зображення, LED-спалахом та логотипом Leica, що підтверджує співпрацю компанії зі знаменитим брендом. Смартфон отримав плоский дисплей з вирізом вгорі центром для селфі-модуля. На нижній грані корпусу знаходяться грати динаміка, порт USB Type-C та отвір для мікрофона.

Регулятор також продемонстрував комплектний блок живлення смартфона – його маркування підтвердило слух про технологію швидкого заряджання потужністю 120 Вт. Детальних характеристик Xiaomi 13T Pro джерело не повідомило. Інсайдери приписують смартфону 6,67-дюймовий OLED-дисплей (2712×1220 пікселів, 144 Гц), процесор MediaTek Dimensity 9200+, до 16 ГБ ОЗУ, а також датчики камери на 50 та 13 Мп та корпус із захистом класу.

Дата анонсу смартфонів серії Xiaomi 13T поки що не оголошена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.