Bluetooth-колонка Malibu не потребує зарядки

Шведський аудіобренд Urbanista презентував унікальну бездротову Bluetooth-колонку Malibu. Її відмінністю від аналогів стала можливість працювати без необхідності підзарядки від мережі. Справа в тому, що фірмова технологія Powerfoyle дозволяє їй заповнювати енергію від сонячного світла.

За словами виробника, використання сонячних батарей Powerfoyle від Exeger дозволяє колонці працювати весь день без необхідності підзарядки. При цьому можна поповнити енергію традиційним способом через роз’єм USB Type-C, що буде корисно, коли немає доступу до сонячного світла.

Варто також відзначити захист корпусу від води та пилу за стандартом IP67, що особливо важливо з урахуванням сценаріїв використання колонки. У цьому виробництві використовуються екологічні матеріали, включаючи перероблений пластик.

Потужність Malibu становить 20 Вт, а функція Stereo Link дозволяє об’єднати дві колонки у стереопару. Передбачено також ремінець для зручності перенесення. Фірмова програма дозволяє регулювати налаштування звучання, відстежувати рівень зарядки та переглядати історію використання сонячної батареї.

Urbanista Malibu надійде у продаж найближчим часом за ціною 149 доларів. Будуть доступні два кольори: Midnight Black і Desert Grey.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.