Смартфон Xiaomi 13T вийшов за кілька тижнів до презентації

Анонс і вихід наступного флагманського смартфона Xiaomi 13T мають відбутися лише у вересні, проте іспанський блогер Eufracio López зміг роздобути десь передрелізну версію цього смартфона, зробив розпакування та перший огляд на пристрій. Апарат буде представлений у світлому та чорному кольорах, а на тильній стороні будуть красуватися 2 величезні камери.

Діагональ дисплея складе 6.67 дюймів за частоти оновлення 144 Гц, заявлена підтримка HDR10+. Яскравість екрана буде на рівні 2600 нит, Іспанський блогер уточнює, що в налаштуваннях смартфона користувач може вибрати частоту оновлення екрана 60 Гц і 144 Гц, що може вплинути на автономність пристрою.

Апарат буде поставлятися з попередньо прошивкою на базі операційної системи Android 13 і фірмовою оболонкою MIUI 14. Компанія Xiaomi традиційно для молодшої версії смартфонів даної лінійки вибирає процесор Mediatek. У минулому поколінні Xiaomi 12T було встановлено Mediatek Dimensity 8100 Ultra, а Xiaomi 13T використовується Dimensity 8200 Ultra. Варто відзначити наявність швидкісної зарядки потужністю 67 Вт, об’єктив телефото з двократним зумом.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.