Тепер Xiaomi оновлюватиме свої смартфони протягом 5 років

Xiaomi не балує користувачів своїх смартфонів тривалою програмною підтримкою. Xiaomi представила Redmi K60 Ultra тиждень тому, але чомусь тільки зараз оголосила про те, що смартфон отримуватиме оновлення ПЗ протягом 5 років. Це важливо, оскільки Xiaomi, на відміну від Apple та Samsung, не балує користувачів тривалою програмною підтримкою своїх пристроїв, за що її часто критикують.

З Redmi K60 Ultra Xiaomi входить на рівень програмної підтримки Samsung, втім раніше про тривалу (протягом 4–5 років) підтримку своїх флагманських пристроїв оголошували й інші бренди на кшталт Vivo і OnePlus. Redmi K60 Ultra вийшов з Android 13, але він гарантовано отримає Android 17. Непогано було б, щоб і доступніші смартфони (наприклад, лінійки Redmi Note) теж оновлювалися протягом 5 років.

Нагадаємо, Redmi K60 Ultra побудований на SoC MediaTek Dimensity 9200 Plus. Смартфон оснащений акумулятором ємністю 5000 мА · год з підтримкою швидкого заряджання потужністю 120 Вт, 50-мегапіксельною камерою. У топовій версії у нього 24 ГБ ОЗУ і 1 ТБ флеш-пам’яті, і такий варіант тільки-но надійшов у продаж у Китаї.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.