ПриватБанк обмежує витрати на картці без попередження: клієнти не можуть зняти гроші

На порталі Мінфіну клієнтка поскаржилася на ПриватБанк за те, що той обмежив видаткові операції за карткою Юніора.

Українка розказала – “Я оформляла картку на неповнолітню дитину, на яку завжди надсилав гроші батько дитини. Була велика потреба в грошах, адже дитина захворіла, а лікування в нас зараз дороге. Проте коли я захотіла зняти ці гроші, мені банк написав, що у мене обмеження на видаткові операції по картці Юніора. При оформленні картки ніякої такої інформації мені не говорили. ”

За її словами, зараз вона перебуває в дуже скрутному становищі, оскільки не може ні зняти гроші, ні перерахувати гроші на іншу картку, а видаткові операції відновляться з наступного місяця.

“Немає можливості чекати до 1 числа, я не знаю, що робити. Звичайно, я б користувався своєю карткою, якби знала, що є ліміт. Адже це не кредитні кошти, а мої власні кошти. А працівниця банку відповіла, що вони нічого не можуть зробити…”, – додала вона.

У ПриватБанку відповіли клієнтці, що картка Юніора має ліміт видаткових операцій 50 тис. грн на місяць і про це повинні були її повідомити, також вся інформація є на сайті банку.

“Якщо потрібно отримати доступ до великих сум грошей, підлітки можуть отримати картку з 14 років для здійснення платежів з більшим лімітом”, – додали в банку.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.