Офіційно представлений смарт-годинник Xiaomi Band 8 Pro: ціна та характеристики

На сьогоднішній презентації Xiaomi також показала смарт-годинник Band 8 Pro. Порівняно з минулою версією новинка отримала AMOLED-дисплей на 1,74 дюйми, 150 режимів тренувань, датчики NFC та GPS, а також до 25 днів автономності. При цьому ціна залишилася цілком конкурентною — лише 55$.

У порівнянні з Xiaomi Band 7 Pro новинка отримала збільшений на 0,1 дюйма прямокутний AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 480х336 (336 ppi), яскравістю 600 нит, частотою оновлення 60 Гц та захистом Corning Glass. Розміри корпусу – 46 х 33,35 х 9,9 мм, а вага – 22,5 грама. Передбачено близько 100 різних встановлених циферблатів.

Ззаду розташувався покращений двоканальний оптичний датчик, який відповідає за визначення ЧСС та рівня насичення крові киснем, а також двоконтактний роз’єм для заряджання. За словами компанії, точність виміру ЧСС збільшилася на 10%, а точність виміру SpO2 – на 5%. Автономність новинки теж прокачалася: ємність АКБ становить 289 мАг, і тепер годинник працюватиме до 14 днів. За допомогою Always-on Display час роботи складає до 6 днів, а в режимі енергозбереження – до 25.

Для покращеного позиціонування новинка оснащена системами Beidou, GPS, ГЛОНАСС, Galileo та QZSS – можна в режимі реального часу записувати весь маршрут. Під час тренування браслет може відображати швидкість, частоту серцевих скорочень та інші важливі параметри. Для перегляду всіх даних потрібно використовувати програму Xiaomi Sports Health.

Вартість новинки складає 399 юанів або $55.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.