Українці можуть отримати безкоштовні квартири під Києвом: як подати заявку

Переселенці, які проживають у Київській області, безкоштовно отримають тимчасове житло. Три населені пункти недалеко від столиці пропонують квартири.

Благодійний фонд “До України з Любов’ю” надає можливість внутрішньо переміщеним особам та особам, які постраждали від збройної агресії Російської Федерації, оформити тимчасове житло.

Тимчасові житлові комплекси доступні за такими локаціями:

135 квартир на Софіївській Борщагівці (біля Києва). Безкоштовне житло до 5 років, потрібно лише оплатити комунальні послуги. Пріоритет надається працюючим і тим, хто збирається знайти роботу;

330 квартир розташовані в селі Тарасівка Фастівського району (105 км від Києва). Безкоштовне житло до 5 років, потрібно лише оплатити комунальні послуги. Пріоритет надається сім’ям загиблих, внутрішньо переміщеним особам, які постраждали внаслідок війни, та особам, які стали інвалідами війни;

Колонщина в мікрорайоні Макарів (43 км від столиці). Безкоштовне постійне проживання, відсутність комунальних платежів. Житло для самотніх літніх переселенців.

У заяві про надання безкоштовного житла необхідно вказати дохід, ПІБ, вік, соціальний статус і вид зайнятості. Також необхідно повідомити ІПН, електронну адресу, місце реєстрації та фактичне місце проживання.

Подати заявку може тільки одна сім’я ВПО за цим посиланням

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.