Xiaomi офіційно представив розумний дверний замок M20 Pro з розпізнаванням облич

Xiaomi Smart Door Lock M20 Pro – це розумний замок дверей, оновлена версія стандартної моделі Mi Smart Door Lock M20 (котяче око), випущеної раніше цього року. За допомогою тривимірного структурованого ШІ світла розумний дверний замок робить точне розпізнавання та сканування осіб, це забезпечує ефективну ідентифікацію реальних людей та допомагає протистояти різним шахрайським атакам (від фотографій та відео до масок на обличчях). Безпека рівня фінансових платежів дає чудовий захист.

Конфіденційні дані, такі як “маски розпізнаних осіб” та відбитки пальців, зашифровані та зберігаються локально у дверному замку, вони не можуть бути прочитані зовні, і не передаються через мережу, тому дані в безпеці та надійно захищені.

Повнокольорове нічне бачення при слабкому освітленні, надширококутна HD-камера з кутом огляду 180° та роздільною здатністю 2K та котяче око з шІ, а також вбудований великий екран високої чіткості.

Комбінація модуля тривимірного структурованого світла та двоядерного чіпа з ШІ може динамічно фіксувати інформацію про особу в режимі реального часу щоразу, коли вона розпізнається, і чим більше вона використовує глибоке автономне навчання, тим краще.

Розпізнавання облич відбувається за більш ніж 30 000 точок на обличчі, рівень помилкового розпізнавання менше 0,0001%, при швидкості ідентифікації трохи більше <1 секунди.

Xiaomi Smart Door Lock M20 Pro підходить для всієї родини, не боїться темряви, будь то день, ніч або темний коридор, він може динамічно фіксувати інформацію про осіб для точного розпізнавання (від 0,4 до 0,8 метрів рекомендована відстань для розпізнавання осіб) . Під час ідентифікації дітям не потрібно ставати навшпиньки, дорослим не потрібно нахилятися (охоплення по висоті від 1,2 до 2 метрів), а людям похилого віку не потрібно турбуватися про те, що папілярні лінії на пальцях (малюнок відбитка пальця) зморщується згодом.

Як згадувалося на початку Xiaomi Smart Door Lock M20 Pro – це розумний дверний замок, оновлена версія стандартної моделі Mi Smart Door Lock M20 (котяче око), тому всі інші характеристики ідентичні.

У Китаї, з 01.08.23, Xiaomi Smart Door Lock M20 Pro буде продаватися за ціною 2799 юанів (≈ 15400 гривень.).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.