Haier представила тонкий чотиридверний холодильник на 518 літрів

Сімейство побутової техніки Haier поповнив вбудований трикамерний холодильник Haier 518L. Він отримав зони для зберігання різного виду продуктів, вміє зберігати свіжість овочів та здатний вмістити запас їжі для всієї родини на найближчі два тижні.

Загальний об’єм камер холодильника складає 518 л. Вони розбиті на три зони: основну (342 л) та дві морозильні (80 + 96 л). До того ж перший відсік поділено на кілька окремих «платформ». Так, на майданчику для зберігання фруктів та овочів підтримується 90-відсоткова вологість, яка не дозволяє плодам висохнути протягом тижня. Суха зона (45% вологості), у свою чергу, найкраще підходить для продуктів із тривалим терміном зберігання.

 

Холодильник підтримує різні режими роботи, а також функції видалення запахів, стерилізації та запобігання утворенню цвілі. Система охолодження здатна забезпечити стабільну температуру від -20 °C до +5 °C. Товщина корпусу новинки становить 594 мм, а для охолодження і нормальної роботи компресора немає потреби у вільному просторі, що продується.

Haier 518L надійшов у продаж у Китаї за ціною від $1014, інформації про його появу в інших регіонах виробник не повідомляє.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.