Xiaomi Pad 6 Max та Xiaomi Band 8 Pro: анонс новинок від бренду

Компанія Xiaomi кілька разів на рік проводить великі івенти, у рамках яких виробник анонсує нові продукти. Наступний важливий захід відбудеться вже 14 серпня. На даний момент ми точно знаємо що виробник представить 3 новинки, на які користувачі чекають дуже довго. Першим пристроєм стане смартфон Xiaomi Mix Fold 3, що згинається. Пристрої подібного форм-фактора стають все більш популярними і доступними, тому ми маємо право чекати наступного кроку в розвитку. На жаль, апарат може залишитися ексклюзивом для китайського ринку принаймні на першому етапі.

Ще одним довгоочікуваним пристроєм стане флагманський планшет Xiaomi Pad 6 Max. Новинка отримає величезний для планшета 14-дюймовий дисплей, що дозволить користуватися Xiaomi Pad 6 Max як повноцінним ноутбуком за наявності чохла з клавіатурою. Частота оновлення дисплея складе 144 Гц, а працюватиме “таблетка” на базі процесора Snapdragon 8+ Gen 1 chip. Xiaomi Pad 6 Max відрізнятиметься дуже вузькими рамками навколо дисплея, значним обсягом оперативної пам’яті – 12 ГБ.

У 2014 році компанія Xiaomi випустила фітнес браслет Mi Band. Завдяки своїй простоті та низькій вартості, пристрій набув шаленої популярності у всьому світі, просунувши в маси саме поняття фітнес-трекера. Через 9 років виробник готується показати Xiaomi Band 8 Pro. Ця модель отримає великий 1.74-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 60 Гц. Користувачеві доступні нові віджети, підвищена продуктивність та автономність. Всі подробиці про Xiaomi Band 8 Pro ми дізнаємося вже 14 серпня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.