Офіційний тизер складного смартфона Xiaomi Mix Fold 3: дизайн та дата анонсу на відео

Xiaomi оголосила дату презентації флагманського смартфона Mix Fold 3, а заразом розсекретила дизайн майбутньої новинки. Крім того, надійний інсайдер Ice Universe заявив, що вже кілька днів користується смартфоном і може сказати, що він просунувся далеко вперед щодо свого головного конкурента. Презентація новинки відбудеться 14 серпня о 14:00 у Москві. Онлайн-трансляція події відбудеться на офіційному сайті виробника.

Xiaomi Mix Fold 3 тильний модуль камери з чотирма датчиками, до складу якого увійде і періскоп для зум-зйомки. Також відомо про колаборацію Xiaomi c Leica, чорно-золотистому забарвленні та задній панелі з обробкою зі штучної шкіри.

Глава Xiaomi Лей Цзюнь зазначив, що тонкість і легкість важливі в контексті громіздких доладних смартфонів, але одного цього недостатньо — розкладачки мають пропонувати «всеосяжний флагманський досвід без компромісів». Інсайдер Ice Universe побічно підтвердив слова топ-менеджера, описав свій досвід взаємодії зі смартфоном.

Коли Xiaomi Mix Fold 3 вийде через кілька днів, ви зрозумієте, наскільки Fold5 далекий від нього, особливо в плані камери. Я експериментував із цією камерою протягом кількох днів», — повідомив техноблогер.

Технічні характеристики та ціна Xiaomi Mix Fold 3 будуть оголошені під час презентації.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.