Новий iPhone 15 Pro порівняли з iPhone 14 Pro

Нові iPhone 15-ї серії, як очікується, отримають трохи оновлений дизайн. Зокрема інсайдери повідомляють про зменшення бічних рамок. На тлі цього в мережі з’явилися зображення, що наочно демонструють, як мають змінитись «яблучні» смартфони.

За словами відомого інсайдера Марка Гурмана, в iPhone 15 Pro та 15 Pro Max товщина рамки навколо екрану буде зменшена до 1,5 мм з 2,2 мм у попередниках. Для цього Apple нібито використовує технологію лиття під низьким тиском (LIPO). Цей метод раніше застосовувався компанією в смарт-годинниках, коли в Apple Watch Series 7 суттєво зменшили рамки дисплея.

З урахуванням збереження діагоналі екрану самі смартфони стануть трохи компактнішими порівняно з торішніми моделями. Як стверджує інсайдер Ice Universe, у нових iPhone будуть найтонші рамки серед усіх смартфонів. Принаймні до виходу Xiaomi 14-ї серії. У той же час є інформація, що Apple поставила перед Samsung Display та LG Display завдання розробити OLED-панелі взагалі без жодних рамок.

Серед інших змін в iPhone 15 Pro очікується титановий корпус замість сталевого, менш гострі грані, нова багатофункціональна кнопка замість перемикача беззвучного режиму, USB Type-C роз’єм замість Lightning і телекамера з перископічним об’єктивом в 6,7-дюймової моделі. У звичайному iPhone 15 і 15 Plus, як повідомляється, виріз-човник замінять на Dynamic Island. Крім того, повинні оновити процесори та інші апаратні характеристики.

Презентація нових iPhone очікується 13 вересня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.