Як економити на електроенергії і платити у два рази менше за платіжку : один з кращих способів

З 1 червня в Україні подорожчала електроенергія. Зараз споживачі платять 2,64 гривні за кВт/год. В компанії YASNO розуміють, що інфляція дуже висока в країні і багато хто старається економити, тому розповіли українцям як можна зекономити 50 % на платіжці.

“Щоб зменшити рахунок за електроенергію єдиний і хороший спосіб це встановити двозонний лічильник. За допомогою лічильника можна фіксувати денний та нічний період споживання електроенергії. У денний час з 7 :00 до 23: 00 споживачу потрібно заплатити 2,64 грн/кВт-год. Нічний тариф діє з 23:00 до 7:00. В цей час споживач платитиме 1,32 грн/кВт-год.” – розповіли в компанії YASNO.

Такий спосіб буде зручним для тих, хто буде використовувати найенергозатратніше обладнання в нічний час. Мова іде про пральну машину, кондиціонер, бойлер, електрочайник тощо.

Таким чином, інвестиція у двозонний лічильник є одним із кращих варіантів і його рекомендують у компанії YASNO.

Двозонні лічильники можна придбати окремо або безпосередньо у оператора при замовленні послуги заміни вартості. Після встановлення лічильника слід укласти новий двотарифний договір з постачальником електроенергії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.