Офіційно представлений смартфон Redmi K60 Ultra: найпотужніший Android-смартфон

Компанія Xiaomi провела у Китаї спеціальний захід, у рамках якого анонсувала новий смартфон Redmi K60 Ultra. Щоправда, поки що це не повноцінна презентація, а скоріше тизер із розкриттям деяких ключових особливостей пристрою.

Під час міні-презентації було підтверджено, що у смартфоні встановлено новий топовий процесор MediaTek Dimensity 9200+. Чіпсет виконаний за 4-нм техпроцесом і працює на частоті до 3,35 ГГц. Крім того, у Redmi K60 Ultra буде швидка оперативна пам’ять LPDDR5X та накопичувач UFS 4.0.

Виробник заявляє, що Redmi K60 Ultra набирає в AnTuTu рекордні 1774714 балів. Це навіть більше, ніж у OnePlus Ace 2 Pro з розігнаним Snapdragon 8 Gen 2 та 24 ГБ оперативної пам’яті.

Також було оголошено, що Redmi K60 Ultra отримає співпроцесор Pixelworks X7, який відповідає за роботу дисплея. Зокрема, він має суттєво знизити енергоспоживання за рахунок розвантаження центрального процесора. Крім того, цей чіп повинен підвищити частоту кадрів в іграх і покращити якість відео, що відтворюється, видаляючи з нього шум.

Нарешті, новинка зможе знімати відео з роздільною здатністю 8K при частоті 24 fps. Інші очікувані характеристики смартфона включають 6,67-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю 1,5K та частотою оновлення до 144 Гц, до 16 ГБ оперативної пам’яті, накопичувач до 1 ТБ та акумулятор ємністю 5000 мАч з підтримкою 120-ватної.

Ціна Redmi K60 Ultra поки що не оголошена. Але очікується, що у вересні його випустять на світовий ринок під назвою Xiaomi 13T Pro.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.