Користувачі iPhone 14 скаржаться на швидку деградацію батарей

Користувачі різних модифікацій iPhone 14 почали скаржитися на швидку деградацію акумулятора. Судячи зі скріншотів у соцмережах, деякі iPhone вже після 10 місяців використання вимагають звернення до СЦ для заміни батареї.

iPhone 14 представили 16 вересня 2022 року, тому найстарішому iPhone не може бути більше 11 місяців. Але незважаючи на це, деякі з ранніх моделей вже потребують заміни АКБ: у мережі почали з’являтися скріншоти зі сторінкою стану АКБ, де максимальна ємність акумулятора знизилася на 10% і більше. Наприклад, iPhone 14 одного з користувачів демонструє максимальну ємність АКБ на рівні 87%.

Невідомо, чи відображають скріншоти загальну тенденцію, чи це поодинокі випадки. Поки що Apple не давала коментарів з цього приводу, але на сайті компанії давно діє спеціальний розділ, де всебічно описано те, як акумулятор впливає на продуктивність та інші області iPhone. Наприклад, у компанії акцентують увагу на тому, що старіння АКБ — це не тимчасова характеристика, а хімічна, акумулятор розрахований на 500 повних циклів розряду/заряду до зниження ємності на 20%.

До того ж Apple підготувала гайд зі збільшенням часу роботи та терміну служби акумуляторів усіх своїх пристроїв.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.