Офіційно представлений робот-пилосос Xiaomi з автономною роботою до 75 днів

Компанія Xiaomi випустила пилосос Mijia Sweep Robot 2. З особливостей виробника виділяє автономність. Наприклад, робот вміє самостійно проводити вологе прибирання, до 75 днів працювати без обслуговування пилозбірника док-станції та автоматично об’їжджати навіть маленькі перешкоди.

Mijia Sweep Robot 2 поставляється разом із багатофункціональною док-станцією. Після паркування він здатний самостійно намочити, прополоскати і висушити щітки для вологого прибирання, заправити вбудований бак водою, спустошити пилозбірник за 10 секунд і зарядити акумулятор. Для забезпечення такої функціональності станція оснащена 4-літровим резервуаром з водою: однієї заправки вистачить для миття підлоги площею 500 м², а вбудований пилозбірник треба спустошувати вручну лише раз на 75 днів. Така технологія одержала назву Fully Automatic Water Supply 2.0.

Потужність всмоктування становить 6000 Па і, за словами виробника, перед збиранням не потрібно піднімати з підлоги сторонні предмети, наприклад, іграшки. Пилосос самостійно просканує приміщення та збудує маршрут за допомогою лідара з обходом усіх перешкод. А завдяки технології S-CrossTM робот помітить та об’їде навіть дрібні предмети. Також Sweep Robot 2 можна з’єднати з іншими пристроями розумного будинку, щоб налаштувати їх спільну роботу. Наприклад, робот може запускатися після відкриття штор або після реєстрації виходу власника з дому за допомогою розумного замку.

Ціна Mijia Sweep Robot 2 складає $390.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.