ПриватБанк надає українцям фінансову допомогу у 6660 гривень

ПриватБанк почав нараховувати українцям грошову допомогу від міжнародної гуманітарної організації CARE. Як повідомили у прес-службі банку, виплати у розмірі 6660 грн будуть здійснюватися через платіжну систему PrivatMoney.

Кошти будуть перераховуватись автоматично на банківські картки громадян, які раніше зареєструвалися для отримання допомоги. Гроші нарахують переселенцям, що зареєструвалися в CARE громадах у Івано-Франківській, Вінницькій та Одеській областях. Перевіривши дані всіх заявників, їм нарахують щомісячну допомогу у розмірі 2220 грн, проте виплата буде здійснюватися одноразово відразу за три місяці.

Грошову допомогу від CARE можуть отримати вразливі категорії населення, такі як:

· багатодітні сім’ї (де є троє і більше дітей до 18 років);

· люди з інвалідністю І та ІІ групи;

· неповні сім’ї, де один дорослий самостійно піклується про дитину чи кількох дітей;

· люди старше 60 років;

· сім’ї, члени яких мають хронічні захворювання;

· сім’ї із вагітними чи годуючими жінками.

Також на допомогу в розмірі 6660 грн від CARE можуть розраховувати сім’ї з Херсонської області, які за останні 30 днів вимушено змінили місце проживання.

Якщо у заявника немає зареєстрованої банківської картки чи він невірно вказав свої реквізити при реєстрації, то банк пришле sms із контрольним номером переказу PrivatMoney і виплату можна буде отримати у відділенні.

Зараз реєстрація на грошову виплату від CARE – закрита, тому що надійшло багато заявок, але в організації запевняють, що прийом заявок скоро знову відкриється і про це вони повідомлять на своїй сторінці Facebook.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.