Нова Пошта роздасть своїм клієнтам по 150 гривень: хто отримає кошти

Нова Пошта запускає програму NPshopping для покупок товарів в інтернет-магазинах США, Європи та Азії. При реєстрації, поштовий оператор, даруватиме користувачам по 150 грн, які можна буде витратити на шопінг.

Зокрема для замовлення товару на Amazon, українцям потрібно зареєструватися на сайті NPshopping.com, оформити та оплатити замовлення в інтернет-магазині, а тоді додати покупку в особистий кабінет NPshopping.com. Далі слід вибрати зі списку країну, в якій ви здійснюєте покупку, додати трек-номер замовлення, який прийде вам на пошту від Amazon, тоді вибрати населений пункт в Україні, куди потрібно доставити замовлення.

Чимало зарубіжних інтернет-магазинів не доставляють товари в Україну, тому реєструючись на сайті NPshopping.com, користувачі отримуватимуть віртуальні адреси , наприклад в США, Франції чи іншій країні Європи, які будуть вводити при реєстрації на Amazon та Ebay.

Вартість доставки буде розраховуватись індивідуально і точну суму можна буде дізнатись після оформлення замовлення. Приблизну вартість можна розрахувати на сайті в онлайн-калькуляторі.

Покупки на загальну суму більше 150 євро потрібно буде додатково оплачувати: 10% від суми складатиме мито та ПДВ у розмірі 20% від вартості покупки разом з митом. І ще 3% митно-брокерських послуг НП Глобал.

Купувати товари через NPshopping.com можна буде в таких країнах як США, Туреччина, Китай, Чехія, Великобританія, Німеччина, Польща, Італія та Франція.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.