Офіційно представлений величезний ігровий телевізор TCL C955

Компанія TCL представила новий 98-дюймовий ТВ, орієнтований на геймерську аудиторію. Він позиціонується як преміальна модель та оснащений безліччю технологій покращення зображення, а також просунутою акустикою та актуальним набором інтерфейсів.

TCL C955 отримав матрицю mini-LED діагоналлю 98 дюймів із частотою оновлення до 120 Гц (VRR) та піковою яскравістю 2000 кд/м². Дисплей підтримує стандарти HDR10, HLG та Dolby Vision IQ, а також «уплавнялку» MEMC та технологію AMD FreeSync Premium Pro. За оптимізацію якості зображення відповідає процесор Algo Engine Max II. Він налаштовує зображення за допомогою набору ІІ-алгоритмів.

Вбудована акустика підтримує стандарти Dolby Atmos, DTS Virtual X та DTS-HD. ТБ працює під керуванням Google TV і дозволяє транслювати зображення за допомогою Apple AirPlay 2 або Chromecast. Виробник також заявляє про наявність ігрових функцій (Game Master, Game Accelerator, Game Bar та Game Mode), можливості розгону екрану до 144 Гц та часу відгуку всього 0,8 мс. Для підключення ігрових консолей передбачено порт HDMI 2.1 з підтримкою eARC.

TCL C955 вже надійшов у продаж у Японії за ціною $6948.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.