DJI офіційно представила свій новий дрон DJI Air 3: дві камери 4K, всеспрямований обхід перешкод та 46 хвилин польоту

Компанія DJI представила офіційно свій новий дрон. DJI Air 3 отримав низку цікавих нових функцій, але головне покращення – це система з двома камерами, яка стала популярною особливістю Mavic 3 Pro.

Сенсори камер ідентичні і мають однакові можливості, тому знятий матеріал буде природним чином збігатися, але вони відрізняються фокусною відстанню і діафрагмою об’єктивів.

Кожна камера має 1/1,3-дюймовий датчик CMOS. Підтримується зйомка відео 4K на швидкості 60 кадрів за секунду з HDR або 4K при 100 к/с без HDR, а також фотографії на 48 Мп. Одна з камер отримала ширококутний об’єктив з фокусною відстанню 24 мм (35-мм екв.), з діафрагмою F1,7, друга – телеоб’єктив на 70 мм і F2,8.

DJI додала новий режим зйомки двома камерами одночасно – вертикальне відео 2,7K з телеоб’єктивом та друге відео з ширококутним об’єктивом. Зазначається, що таким відео можна поділитись у різних соцмережах та платформах, орієнтованих на різні формати відео.

Від одного заряду акумулятора дрон здатний пролетіти 46 хвилин, що значно більше результатів попередників. Крім того, пристрій здатний передавати відео високої чіткості (1080p при 60 к/с) на відстані до 20 км. Також вперше у серії DJI Air 3 отримав систему розпізнавання перешкод у всіх напрямках, яка досі використовувалася лише у DJI Mavic 3.

Новий DJI Air 3 вже можна купити, ціна стартує від 1099 доларів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.