YouTube Premium офіційно подорожчав

Компанія Google збільшила вартість передплати YouTube Premium до $13,99 на місяць, що на $2 більше за колишню ціну. Вартість передплати на рік збільшена на $20 до $139,99 на рік. Відповідне повідомлення надруковано на сторінці підтримки сервісу.

Вартість використання музичного сервісу YouTube Music, доступного як окрема пропозиція або в рамках передплати YouTube Premium, також зросла. Для взаємодії з ним тепер доведеться платити $10,99 на місяць. Раніше підвищення цін фіксувалося в інших музичних сервісах, включаючи Apple Music, Amazon Music та Tidal. При цьому Spotify продовжує зберігати колишній рівень цін та стягувати з користувачів $9,99 на місяць. Проте керівництво Spotify вже заявляло про готовність підвищити ціни, тож це може статися незабаром.

На даний момент невідомо, коли підвищення цін на YouTube Premium позначиться на передплатниках. Коли в 2018 році Google збільшила ціну преміальної підписки в рамках ребрендингу з YouTube Red на YouTube Premium у передплатників, що діють, залишилася можливість оплати за старою ціною. Однак при збільшенні ціни сімейної преміальної підписки у жовтні минуло року чинних передплатників було переведено на новий тариф вже з наступного місяця. Офіційні представники компанії поки що не коментують це питання.

Нагадаємо, YouTube Premium відкриває доступ до низки додаткових функцій відеосервісу Google. Крім того, що преміальні передплатники можуть дивитися відео без реклами, їм доступна функція скачування роликів для подальшого перегляду без підключення до інтернету, функція фонового відтворення звуку, завдяки чому вони можуть слухати звук із відео паралельно взаємодіючи з іншими програмами та ін.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.