YouTube позбавився дратівливої проблеми з гучністю роликів

Не секрет, що гучність звуку в різних роликах на YouTube може значно відрізнятися, завдаючи дискомфорту при прослуховуванні плейлистів. Схоже, що Google, нарешті, визнала це проблемою: в Android-клієнті відеохостингу була помічена нова функція, покликана виправити «плаваючий» аудіоряд у списках відтворення.

Одним із перших на тестування нововведення, яке вже доступне деяким користувачам, звернув увагу техноблогер Мішаал Рахман. Він опублікував скріншот мобільного додатка YouTube для платформи Android, що демонструє опцію Stable Volume у меню налаштувань відтворення. Вона, можливо, вирівнює максимальний рівень гучності аудіо для всіх роликів у поточному плейлисті (і, можливо, в межах одного відео).

Сама Google поки не розкриває подробиць роботи нової функції. Швидше за все, відповідний анонс буде зроблено після завершення бета-тестування. Останніми помітними змінами у роботі відеохостингу стали оновлений інтерфейс та система досягнень на кшталт ігрових майданчиків. Без ложки дьогтю, втім, теж не обійшлося – компанія почала “закручувати гайки” користувачам, які встановили блокувальники реклами.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.