Київстар підвищив ціну на інтернет для деяких тарифів

Зміни торкнуться деяких тарифних планів контракту. Після перевищення ліміту мегабайтів на своєму тарифному плані, щоб знову мати змогу користуватися швидкісним інтернетом, абонентам прийдеться заплатити вдвічі більше.

Тепер для контрактних абонентів, які вичерпали всі мегабайти доступний новий пакет швидкісного інтернету, який коштує 20 гривень за 500 Мб (раніше така послуга коштувала 10 гривень за 100 Мб). Таким чином в компанії кажуть, що користувачі будуть мати у двічі більше мегабатів за 20 гривень, що дозволить не економити їх та проводити більше часу в інтернеті.

Після закінчення всіх мегабайтів у тарифному плані надається безлімітний інтернет з обмеженням швидкості до 0,8 Мбіт/с. Абоненти можуть отримати додаткові пакети повторно наступного дня на тих же умовах.

Представники оператора зазначають, що проінформували всіх своїх абонентів про таку новину.

Подорожчання буде стосуватися таких тарифних планів: Київстар 4G Simple, Київстар 4G Simple+, Київстар Онлайн+, Київстар Сім’я, Smart, Інтернет для батьків, ВАШ Старт, ВАШ Вибір, ВАШ Регіон, LOVE UA. Контракт, LOVE UA База, LOVE UA Cвобода, КОХАННЯ до батьків та КОХАННЯ до батьків.Домашній.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.