Infinix приготовила доступний аналог смартфона Nothing Phone 2

Слідом за першими чутками в мережі з’явилися реальні фотографії ще не анонсованого смартфона Infinix, який нібито позиціонується як доступніший аналог Nothing Phone (2). Зважаючи на все, апарат справді виділятиметься на тлі конкурентів.

Судячи з фотографій, до релізу готуються одразу два апарати: Infinix GT 10 Pro та Infinix GT 10 Pro+. Саме останній викликає найбільший інтерес, оскільки в ньому очікується світлодіодне підсвічування на задній кришці. Крім того, за аналогією зі смартфонами Nothing, задня сторона оформлена таким чином, ніби вона прозора. Звичайний Infinix GT 10 Pro позбавлений таких дизайнерських вишукувань.

Що стосується характеристик, то обидва смартфони отримають плоский екран з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів, акумулятор ємністю 5000 мАг, 8 ГБ оперативної пам’яті з можливістю віртуального розширення, основну камеру з роздільною здатністю 108 Мп і фронталку на 32 Мп. Основна відмінність, крім дизайну, полягатиме в процесорах: звичайний Infinix GT 10 Pro забезпечать MediaTek Dimensity 1300, тоді як для Infinix GT 10 Pro+ вказано Dimensity 8050.

За інсайдерською інформацією, представити смартфони мають у серпні.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.