Офіційно представлений смартфон для бідних Honor Play 40C: екран 90 Гц та ємний акумулятор

Сімейство смартфонів Honor поповнила недорога 5G модель Honor Play 40C. Новинка виконана в класичному строгому дизайні та оснащена збалансованим залізом, а також тильним модулем камери, виконаним у впізнаваному дизайні.

Honor Play 40C отримав 6,56-дюймовий дисплеєм з роздільною здатністю 720×1612 пікселів та частотою оновлення 90 Гц. Його корисна площа становить 89,47%. Смартфон побудований на базі процесора Qualcomm Snapdragon 480+, 6 ГБ оперативної пам’яті 128 ГБ.

На тильній стороні апарата є 13-мегапіксельна основна камера, доповнена LED-спалахом. Вона підтримує режими сповільненої, нічної, портретної та панорамної зйомки. Крім того, є функції запису HDR-відео та захоплення посмішки, а також різні фільтри для обробки зображень. Для селфі передбачена фронталка на 5 Мп.

Живиться смартфон від акумулятора на 5200 мАг за допомогою зарядки потужністю 10 Вт, а працює під управлінням прошивки MagicOS 7.1 на базі Android. У набір дротових інтерфейсів увійшли порт USB Type-C та 3,5-мм аудіороз’єм.

Honor Play 40C у зеленому, чорному та блакитному кольорах корпусу вже надійшов у продаж у Китаї за ціною $126.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.