Офіційно представлений телевізор Honor Smart Screen 5 з камерою на 50 Мп

Крім смартфона Magic V2 та інших гаджетів, компанія Honor представила новий телевізор Smart Screen 5. Він позиціонується як модель преміум-класу та пропонує відповідні функції: змінну частоту оновлення до 144 Гц, точну перенесення кольорів і ще кілька корисних особливостей.

Honor Smart Screen 5 представлений у двох модифікаціях з діагоналлю екрана 65 та 75 дюймів. Обидві оснащені 4K-матрицею з охопленням 100% колірного простору DCI-P3 і точністю передачі кольору ΔE < 2. До того ж заявлена підтримка стандарту HDR10, а також функцій інтелектуального підвищення роздільної здатності картинки (AI-SR) і розпізнавання об’єктів з оптимізацією зображення в реальному часі AI-PQ).

Крім того, виробник зазначає наявність дуже тонких рамок, що займають лише 2% площі передньої панелі телевізора, та підтримку адаптивної частоти оновлення картинки в діапазоні від 48 до 144 Гц (розгін до 240 Гц). За продуктивність ТБ відповідає процесор MediaTek MT9653 у зв’язці з 3 ГБ ОЗУ та 32 ГБ вбудованої пам’яті.

ТБ також отримав чотиризірковий сертифікат Tencent START Cloud Games. Він свідчить про те, що новинка здатна забезпечувати роботу ігор без затримок та збоїв. Ще однією особливістю новинки стала ультраширококутна камера з роздільною здатністю 50 Мп, яка стане в нагоді для відеозв’язку та роботи різних додатків.

Honor Smart Screen 5 вже доступний для замовлення в Китаї за ціною $554 і $729 за версію з 65- і 75-дюймовим дисплеєм відповідно. Старт продажу новинки призначено на 20 липня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.