lifecell пропонує абонентам Київстар і Vodafone низькі тарифи та бронювання номерів

Мобільний оператор lifecell пропонує клієнтам Київстар і Vodafone тарифи за низькою ціною, при цьому номер зберігається. Таким чином компанія намагається переманити більше клієнтів. Абонентам Київстар і Vodafone будуть запропоновані тарифи зі значною знижкою.

“Переносячи номер на lifecell, ви повністю зберігаєте номер і код оператора. Тобто, якщо ваш номер починається з 067, 097, 066, 050 або будь-якої іншої, він залишиться таким самим”, – повідомили в lifecell.

Для абонентів, які перейшли на lifecell діють спеціальні тарифи:

Просто Лайф – 300 хвилин на всі мобільні, безліміт на lifecell та 8 ГБ інтернету за 90 грн/4 тижні( ціна тарифу без перенесення номера 160 гривень) .
Смарт Лайф – 25 ГБ інтернету, 800 хвилин на всі мобільні та безліміт на lifecell за 120 грн/4 тижні( ціна тарифу без перенесення номера 225 гривень).
Вільний Лайф – безліміт інтернету, 1600 хвилин на всі номери та безліміт на lifecell за 180 грн/4 тижні( ціна тарифу без перенесення номера 325 гривень) .

Подати заявку можна онлайн або в магазині lifecell. Якщо ваш номер не ідентифікований (зареєстрований), тобто не прив’язаний до ваших паспортних даних, це можна зробити під час подачі заявки онлайн за допомогою КЕП, BankID або в магазині lifecell за наявності документу, що посвідчує особу.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.